M-am uitat, extrem de curios, pe internet, la reacțiile jurnaliștilor, politicienilor și chiar ale USR-iștilor, la propunerea PSD de pedepsire a parlamentarilor violenți.

Parlamentarii şi-ar putea pierde 50% din indemnizaţie până la 6 luni dacă desfăşoară bannere în plen sau în sălile comisiilor Camerei Deputaţilor, dacă înregistrează sau transmit în direct şedinţele Camerei Deputaţilor, Biroului Permanent, Comiteului Liderilor Grupurilor Parlamentare sau a comisiilor sau dacă folosesc violenţa fizică sau verbală împotriva unui alt parlamentar „constând în ţipete, injurii, ameninţări, invective, calomnie”

Toți s-au ofuscat dar vai, cui îi pasă de cele 6 luni de indemnizație, niciunul nu merge acolo pentru salariu, cu atât mai puțin George Simion.

Niciunul, BĂ, NICIUNUL nu a comentat asta.

interzicerea transmiterii în direct sau înregistrarea şedinţei Camerei Deputaţilor, Biroului Permanent, Comitetului Liderilor sau comisiilor prin alte mijloace decât cele menţionate la alin. (1) – (3) -(mijloacele electronice ale Camerei Deputaţilor şi mass-media cu aprobarea Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor – n.r.)

Serios, nimeni nu a înțeles de aici că s-a terminat înregistrarea cu telefoanele? Nimeni nu e surpins că PSD are, ca reacție la violențele lui Simion, băgatul pumnului în gură și că suprimă libertatea de exprimare, gen dacă nu aprobă biroul permanent, nu se publică nimic? Nimeni, nimic?

Mi se pare ultragiant, iar lipsa de reacție USR mi se pare incredibilă și mă face să cred că sunt vânduți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.