Ieri mi-am luat familionul si am plecat intr-o vizita la cele 2 manastiri de marca ale Dobrogei, Sfantul Andrei si Dervent.

Din pacate, nicaieri nu poti scapa de cocalarismul national.

Dom’le, eu nu cred in Dumnezeu, dar respect credinta celorlalti. Plus de asta, intru in aceste locasuri de cult cu curiozitate turistica, pentru ca unele din ele sunt extraordinare din acest punct de vedere.

Asa ceva este pestera Sfantului Andrei. O caverna scobita in deal, unde oamenii intra sa se reculeaga, sa se aseze pe prispele scobite in margini, prispe cu asa zise puteri vindecatoare. 

 

[imgset:72157612093869591,thumbnail,true]

 

Cand am intrat in pestera, am fost brutal asurzit de hahaieli si chiote. Ce era? 2 pizde pe tocuri cu 2 idioti scriau biletele cu dorinte si le comentau in gura mare.

– HAHA, da quaie, de maine gata, tu ai Q7 si eu A6. Ce mijto. HAHAHA. Zi fa, cu cine vrei sa mergi, cu ala cu Q7 sau cu mine?

– HAHAHA, taci ma, ca eu cu tine merg, jtii doar.

Si tot asa. Varful cocalarismului rromanesc.

Nu mai vreau sa insist cu asta. A fost doar un moment de scarba, repede uitat in fata frumusetilor de acolo.

Partea proasta e ca, la intoarcere, din cauza drumului absolut infect, mi-a cazut scutul de la Nova. Partea buna e ca s-au rupt suruburile din spate, nu din fata, pentru ca acum eram ingeras altfel.

Partea proasta e ca afara erau -7 grade, de mi se lipeau cheile de maini. Plus ca pacatosul ala de surub din fata nu se deschidea si am fost nevoit sa il tai cu o dalta. De fapt nu eu ci fratele meu, pentru ca eu nu prea reuseam sa intru sub masina 😆

P1030423 P1030424 P1030425

Concluzia? Overall o zi misto. De luni incepem iar alergarea dupa bani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.