emigrantii sunt bineveniti

Săraca Iulia a fost practic pusă la zid pentru articolul cu emigranții. Îndemnată să meargă la cratiță și să își facă treaba de femeie, nu să își dea cu părerea despre probleme importante, deși ea nu spusese decât cum e viața împreună cu arabii emigranți, în germania.

Parcă citind astea, începi să vezi altfel lucrurile.

Zeci de agresiuni sexuale asupra unor femei si jafuri comise de arabi si nord-africani au avut loc in ajunul si in noaptea de Anul Nou in centrul orasului Koln din vestul Germaniei. Se presupune ca agresorii ar fi circa 1.000 de barbati despre care seful Politiei locale spune ca ar fi arabi sau nord-africani, organizati in grupuri.

Să primim emigranții, pentru că europa și pentru că democrație. Să primim grupuri de oameni, majoritatea bărbați, provenind din culturi diferite, din locuri în care un picior gol de femeie pe stradă reprezintă o inracțiune pedepsibilă cu moartea. după care să ne facem legile după ei.

Primarul din Koln, unde în noaptea de Revelion un grup de bărbați au agresat sexual și jefuit mai multe femei, a reușit să stârnească furia alegătorilor săi, după ce a spus că femeile trebuie să se urmeze un „cod de conduită” pentru a se evita astfel de evenimente pe viitor

Da? Complet logic. Am adus cu forța în casele voastre grupuri de animale de deșert, acum schimbați-vă voi viețile și comportamentul, pentru că animalele nu pot fi educate.

Frumos și drăguț.
Abia aștept recolta de arăbeți destinată româniei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.