emag black friday

Dacă anul trecut a fost mare, uriaș și un succes monstru, anul ăsta, din informațiile primite, va fi cel mai mare Black Friday ever. Făcut de eMAG, prin urmare, cel mai mare punct. Și nu mai e decât până vineri, 21 noimbrie, la primele ore ale dimineții, când ziua îngână noaptea, iar roua delicată se așterne pe picioarele călătorilor grăbiți să ajungă la birou și să înceapă, desigur, munca la cumpărăturile de Black Friday.

Dacă vreți, un mic ghid de comportament Black Friday-an pentru eMAG.
Dacă nu ai cont, fă-ți. Când situl va fi foarte aglomerat, iar ofertele vor fi măturate de valul de cumpărători, ai șanse să plângi când vei vedea că, până ți-ai făcut tu cont, stocul s-a epuizat. Ai grijă să ai trecută adresa de livrare și numărul de telefon. Trezește-te de dimineață, nimeni nu știe exact ora la care începe. Fă-ți provizii de cafea și ceai calmant, ca sa îți calmezi bătăile inimii zburdalnice. Și, ca sfat personal, nu aștepta să îți fie livrate produsele în aceeași zi. E friggin’ Black Friday!

Și, rămâne între noi, dacă vă interesează, mi-a șoptit o păsărică faptul că masina de curatat cu presiune Karcher va fi la 659 lei, router wireless la 50 de Ron, telefon mobil Nokia, dual sim la 119 lei sau Pachet Calculator Dual Core cu monitor si imprimanta la 999 lei, preturi absolut imbatabile.

Despre restul, veti vedea vineri dimineata.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.