Carmen-Iohannis

Săptămâna asta s-a pedalat maxim pe simpatia majoră născută de soția lui Klaus Iohannis, care s-a dus ea pe jos la școală, ci nu s-a înfipt să își ia locul de drept. Bine, nu știu care loc de drept, pentru că, momentan, e doar soția co-liderului PNL, dar alta e idee, pe lângă ah, vai, ce femeie simplă.

Una ar fi că, din turul doi, SPP aisugră protecția oficială a ambilor candidați și a membrilor familiei. Prin urmare, simpla doamnă Iohannis mergea și cu 2 SPP-iști după ea, să știți. Așa, ca idee. Alta ar fi că Sibiul e un sătuc mai mare, altceva, în afară de centru, nu are, prin urmare nu e greu să o iei pe jos prin el, dimpotrivă.

Și ultima, au fost femei mult mai discrete și mai simple ca soții de prezidenți români, doar că Maria Băsescu contrasta prea mult cu ura generală declanșată împotriva dementului său soț și a parașutistelor progenituri, iar Nina Iliescu era soție de comunist cu ștate vechi, iar soțiile de comunist nu apar în public, ele doar aplaudă delicat statuia marelui lider. Nu știu dacă Emil Constantinescu era căsătorit.

Nu am nimic cu doamna Iohannis, dimpotrivă, e o MILFă frumușică, doar că aș vrea să realizați că de fapt simpatia canalizată în direcția lui Klaus se răsfrânge și asupra ei. Ceea ce nu e deloc rău, mi-ar plăcea să existe o emulație în această direcție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.