Ca orice bătrânel care se respectă, mai merg şi în câte un club, să îmi desfăt ochii hulpavi cu prospăciune liceeană. Nu mă omor eu după bumţi bumţi, dar…
(În paranteză fie spus, mai ţineţi minte perioada în care cluburile se numeau discoteci? Discoteci în care, la un moment dat, se punea şi câte un blues? Ce emoţie era, când te duceai să o inviţi la dans şi încercai să o lipeşti de tine, să îi simţi sânii fragezi, cum îţi lăsai mâna pe coapsele ei uşor, uşor, încercând să îţi alunece `fără să vrei` pe fund. Ştiu că sună bătrâneşte şi pueril, dar la fel spune şi un puştiulică )

Revenind la cluburi şi bumţi bumţi. Cluburile de fiţe sunt pline de domnişoare şi domni cu fiţe, că de aia le zice cluburi de fiţe. Privindu-i cum se unduie lasciv pe ts ts ts ts bumţi bumţi bumţi, ai zice că sunt nişte zei ai modei, pogorâţi printre muritori, să le explice cum să faci ca flatulenţele să îţi miroase a Dior.

Problema e că atunci când tu, persoană simplă, departe de a fi zeu, te duci la buda complexului, să dai mâna cu un prieten pe care îl vei prezenta mai târziu companioanei, găseşti cel mai mare şi mai nesimţit JEG. Bă, dar ştii cum? JEG de ăla infernal, hârtii aruncate pe jos, urină băltită, eventual şi nişte rahaţi prin wc-uri şi un desen maroniu pe pereţi. Desigur, printre JEG, sunt domni în ţinute strălucitoare, care îşi aranjează gelul in coafuri, de preferinţă cu propriile lichide, pentru că de spălat pe mâini nu se spală nimeni. Ce, nu aţi auzit niciodată expresia `pula mea e mai curată decât robinetul ăla`?

Din spusele domnişoarelor acompaniatoare, la femei este chiar mai dezastru. Şi atunci, stai şi te întrebi.
Dacă eşti atât de zeu şi miroşi a dior chiar pe tractul intestinal, nu merge să te pişi în wc?
Dacă ai un club unde sticla de whisky e 100 de euro, nu ai putea să îi dai unui amărât 50 de lei pe noapte şi să stea să menţină curăţenia după jegurile care trec pe acolo?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.