Desigur, tragic. Un animal moldovean distruge cu bătaia un copil. A fost arestat, probabil nu va păți nimic. Dar ce reținem noi de aici??

Polițiștii au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură.

Cine este mai animal aici? Tatăl? Mama?
Gândiți-vă puțin. Sunteți în locul acelui copil. Luați bătaie cruntă de la porcul alcoolic care v-a procreat. Și vă îndreptați spre mamă, să vă apere. Ce face mama? Asta face. Îl ascultă pe tată cum îi spune copilului să ia mâinile, ca să îi poată da cu scândura mai bine.

Animale. Animale care nu ar trebui să aibă drept de procreere decât în lagăre, sub supraveghere strictă, iar copiii să fie dați spre creștere unor oameni care vor cu adevărat copii, dar nu pot să facă.

În rest, plină românia de oameni afectați psihic de bătăile abuzatorilor lor, care consideră că erau niste copii foarte răi și și-au meritat bătaia, uite ce oameni au ajuns. Trist. Sindromul Stockholm explicat în limba română.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.