Citeam dimineață la o baragladină de pe net despre cum bărbații sunt de rahat că iau flori și parfumuri femeilor, că e ceva greșit.
Cred că e greșit să iei un parfum pentru o femeie pe care nu o cunoști suficient și nu știi ce parfum preferă. Sau nu știi cum miroase cu feromonii ei parfumul pe care îl iei. Dar flori? Gizăs.

Dar dacă credeți că trebuie să vă diversificați, prietenii de la godeal24.com v-au pregătit o ofertă de windows ca niciuna alta. Ofertă de Windows pentru cupluri, da??

Fără voucher, fără cod, fără nimic, aveți prețurile astea

Cu cuponul SGO50 aveți reducere de 50%! Cumperi 2, plătești 1.

Office 2019 si 2016 – 62%  reducere cu cuponul SGO62 

55% reducere cu cuponul SGO55 pentru softuri utile

Cum puteți plăti cu paypal cu ajutorul cwallet.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.