Radio Guerilla a rămas celebru printr-o singură chestie. A dat un faliment răsunător, s-a pus sub umbrela insolvenței, Liviu Mihaiu, domnul guvernator al deltei, care nu știe de ce face Bogdan Olteanu pușcărie, și-a băgat mâna în cur, nu a plătit nicio datorie nimănui, a închis șandramaua, a pierdut dreptul la nume și aia a fost. După care a lăsat să treacă câțiva ani, nu a plătit, în continuare, nicio datorie, a recuperat numele, nu prea legal și a făcut un alt radio Guerilla, mai curat, mai uscat, mai de succes, pentru că ascultătorilor nu le pasă că e un radio de țapari, ei au muzică bună, meen.

Anyway, din păcate, se pare că prețul pe care l-a plătit Mihaiu ca să reia mica țepuială a fost că trebuie să își înregimenteze radioul în garda de onoare PSD, ceea ce a și făcut, transformând radioul într-un gunoi vomitiv, cu Dobro vârf de lance, că el nu e pesedist, dar dreptatea e dreptate.

Rezultatul în vedeți mai sus. Practic, Guerilla are un reach de 7 ori mai mic decât arhiblogul, care e reprezentat de un singur om, nu are datorii, nu a dat țeapă în viața lui nimănui și, în general, se pare că e mai de succes decât toată echipa de pesediști de acolo.

Badumtsss.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de pe Patreon