Radio Guerilla a rămas celebru printr-o singură chestie. A dat un faliment răsunător, s-a pus sub umbrela insolvenței, Liviu Mihaiu, domnul guvernator al deltei, care nu știe de ce face Bogdan Olteanu pușcărie, și-a băgat mâna în cur, nu a plătit nicio datorie nimănui, a închis șandramaua, a pierdut dreptul la nume și aia a fost. După care a lăsat să treacă câțiva ani, nu a plătit, în continuare, nicio datorie, a recuperat numele, nu prea legal și a făcut un alt radio Guerilla, mai curat, mai uscat, mai de succes, pentru că ascultătorilor nu le pasă că e un radio de țapari, ei au muzică bună, meen.

Anyway, din păcate, se pare că prețul pe care l-a plătit Mihaiu ca să reia mica țepuială a fost că trebuie să își înregimenteze radioul în garda de onoare PSD, ceea ce a și făcut, transformând radioul într-un gunoi vomitiv, cu Dobro vârf de lance, că el nu e pesedist, dar dreptatea e dreptate.

Rezultatul în vedeți mai sus. Practic, Guerilla are un reach de 7 ori mai mic decât arhiblogul, care e reprezentat de un singur om, nu are datorii, nu a dat țeapă în viața lui nimănui și, în general, se pare că e mai de succes decât toată echipa de pesediști de acolo.

Badumtsss.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.