Care e visul oricărui internaut care se respectă?
Să vină nişte tipi cu greutate şi să îi zică, alege ce vrei din magazinul nostru, că facem noi cinste.
Aşa am păţit eu, cu tipii koyos, care mi-au oferit să îmi cumpăr ce vreau eu de pe koyos.ro, cu condiţia să nu depăşească 500 de euro.

Doar că eu am decis să duc propunerea pe culmi şi mai de koyos.
Prin urmare, îmi voi cumpăra ceva de pe koyos, dar doar la recomandarea comentatorilor mei.
Deci, dragă comentatorule, îmi recomanzi un produs de pe site printr-un comentariu, unde pui si link-ul recomandarii facute pe koyos. Cel mai pertinent comentariu poate castiga un voucher de 100 Euro pe care il poate folosi pentru cumpararea unui produs din oferta Koyos.ro.

Ca să nu existe comentarii ulterioare, eu decid cu mânuţa mea care va fi comentariul care îmi place cel mai mult, dar un cuvânt de spus îl vor avea şi koyos-ii.

Aşa că vă urez succes maxim, fiţi bărbaţi cu k…responsabilitate şi aveţi grijă ce îmi recomandaţi, pentru că voi fi obligat să îl cumpăr.

LE: Cred că nu prea s-a înţeles, probabil exprimarea mea e defectuoasă. Recomandarea trebuie făcută şi pe situl ăla koyos, in zona de “Opinia ta despre produs”… de dupa specificatiile tehnice ale produsului. M-am uitat acum şi nu a lăsat nimeni nimic. Hai bă, ori suntem comentatori, ori nu mai suntem…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.