Alexander Ghelievici Dugin, distrus complet, la înmormântarea fiicei sale. Lacrimile i-au secat, iar fața i-a încremenit într-un rictus de durere.

Daria Alexandrovna Dugina, de nerecunoscut pe catafalc, complet arsă și distrusă, conform declarațiilor tatălui său.

Lumea suferă, în general. Așa e la înmormântările naziste, trebuie să fim puternici, să vadă Fuhrerul că am dăruit viața fiicei noastre pentru prosperitatea Vaterlandului Maicii Rusii cu fericire.

Ca idee, Dugin consideră femeile, implicit pe fii-sa, drept inferioare și inutile. Teoria cea mai larg răspândită este că Dugin a fost cel care a propus moartea fiică-sii, pentru că Rusia are nevoie de un catalizator obținut prin crimă, oamenii nu prea vor să se înroleze în război, nu au nimic care să îi determine să meargă la luptă. Așa că Dugin le-a oferit o fecioară ucisă de sălbaticii ucraineni, sperând că va fi suficient.

Din păcate, toată șarada creeată de FSB nu prea a ținut, nu mai suntem pe vremea lui Stalin, informațiile astea sunt verificabile și demontabile de către oricine. Așa că, cel mai probabil, urmează încă o moarte. Probabil chiar Dugin, ale cărui opinii fasciste devin incomode pentru rasa violatoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.