Tastatura de pe Google Nexus e probabil cea mai proasta tastatura existenta pe vreo tableta sau telefon mobil.  Iar daca mai vorbim si de predictionare,  mai bine arunci tableta si te apuci de tricotat,  macar nervii tai nu vor avea de suferit.

Partea teribil  de proastă  este ca o folosesc concomitent cu cea de pe Samsung Galaxy Note 2, care este absolut geniala, e capabila sa imi corecteze si 3 cuvinte simultan,  iar comparatia dintre ele devine inevitabila.

Asa ca,  acum ceva vreme,  mi-am cumpărat  SwiftKey, drept inlocuitor. A fost perfecta,  pentru o perioada.  I-am dat acces la fb si mail, a invatat rapid,  ne intelegeam perfect. După  care,  la ultimul update,  s-a dus pe apa sambetei totul.  Nu mai stie nimic face niste corecturi  jenante,  fara legatura cu ce scriu  eu,  intr-un cuvant,  am dat banii degeaba.

In alta ordine de idei,  imi vand tableta google nexus 7 2013, cea cu ecranul spart,  pentru piese.  Licitatia incepe de la 300 de lei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.