Mă refer la băieţii ăia care vând medicamente minune pe la televizor, gen kosmodisk sau pilulele minune ale doctorului nuştiucare. Iar în timp ce scriam rândurile acestea, tocmai am primit un mail în care eram anunţat că un medic care a lucrat la NASA a anunţat că cancerul este vindecabil, nu trebuie decât să cumperi un mic pachet, care costă doar câteva milioane. Sau să dai un milion jumate pe 2 zgârciuri numite kosmodisk, care în mod sigur te vor vindeca de orice durere de spate, având ele magnetism la greu.

Şi nici măcar nu se profită de naivitatea oamenilor, ci de DUREREA lor. Un om bolnav de cancer nu e naiv, ci doar e disperat şi crede în orice, poate va scăpa cu viaţă. E simplu să îl duci cu zăhărelul şi să îi spui că va scăpa dacă va mânca rădăcină de broască de patagonia. La urma urmei, calculul e simplu, ăla oricum moare, doar nu are ce să îţi mai facă.
Ce ar putea să îţi facă unul din bătrânii care îţi cumpără zgârciurile numite pompos kosmodisk? Să te dea în judecată? Probabil deja şi-a rupt de la gură mâncarea pe 2 luni, de unde o să aibă bani de avocat?

Şi aşa, şnapani fără suflet şi fără conştiinţă profită de durerea oamenilor, sub oblăduirea duioasă a legii. Sunt extrem de curios cine permite promovarea la posturile tv alea unor produse care nu sunt declarate a fi tratamente, dar sunt vândute ca miracole medicale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.