După ce se termină circoteca asta cu Toată lumea să stea în casă, dar nu toată lumea, ci doar dacă ai absolut nevoie să ieși oriunde, o să simțiți nevoia să ieșiți, să vă relaxați.

În primul rând, nu vă buluciți ca paricopitatele toți pe 15 afară din casă. Pentru că virusul nu a dispărut, vă puneți în pericol după ce ați stat în casă atâtea luni.

Second, nu vă grăbiți să mergeți repede la bulgari, greci, unguri etc.
Pentru o dată în viață, fiți patrioți. Avem mare, munte, deal, ce vrea mușchiul vostru. Mergeți în românia, cheltuiți-vă banii pe operatori din românia, mâncați produse românești, plătiți români și cereți bon.

Dacă noi nu ne restartăm economia, nimeni nu o va face. Economia suntem toți, sunt eu, ești tu, ești vecina cu magazinul de la parter, e Laura de la manichiură, este Catalin care are o vilă de închiriat, este Matei, care are o pescărie.

Ăștia suntem noi, asta e economia, niște oameni care lucrează împreună și încearcă să fie bine. Economia nu sunt megaboșii care ies la tv și screm cuvinte mari, după care se urcă în Bentley și pleacă acasă. Ăia mâine închid tot și se duc în Bahamas, lângă banii Monicăi Columbeanu.

Economia suntem noi.