Are nevasta o prietena pe langa care Anca este un mic copil.
Tipa are un prieten de circa 8 ani. Să-i spunem Ion. Dar are şi un amant, cu care îşi înşeală prietenul în timpul liber. Lui îi spunem Vasile. Din câte am înţeles, fericirea unei relaţii stă în varietate. Iar fata noastră îşi doreşte o relaţie fericită.

Aşa cum este şi normal, tipa chiar îl iubeşte pe amant. Desigur, la fel de mult îl iubeşte şi pe prieten, dar pentru el iubirea e mai stabilă şi mai completă. Nu reuşeşte să îşi explice cum îi iubeşte pe amândoi, dar se dăruieşte cu frenezie amândorura, because the sex is great.

Aşa că într-o zi, tipa se apucă să îi trimită un sms de dragoste lui Vasile, amantul.
Vasile, iubirea mea, mi-e dor de tine sufletul meu. Când am deschis ochii dimineaţă, gândul mi-a fugit la tine, la sărutările şi mângâierile tale. Abia aştept clipa în care o să îţi simt aroma trupului lângă mine. Te iubesc, Vasile“.

Şi apasă Send. Iar în clipa în care a apăsat Send, a realizat ca i-a trimis SMS iubitului oficial, Ion. Degeaba a scuturat telefonul, degeaba a dat cu el de pământ repede, să sară bateria. Message sent. Normal, a văzut negru în faţa ochilor. Nu putea decât să spere că mesajul nu apucase să plece.

Din nefericire, dă Ion SMS înapoi.

“Vezi că ai greşit destinatarul. Încearcă să ai mai multă grijă, SMS-urile sunt scumpe. Vorbim diseară acasă”.

Tot ce ştim este că s-a dus acasă undeva pe la ora 12 noaptea, de frică. Şi mai ştim că 2 zile nu a venit la servici.
Probabil din motive medicale.

Ce e interesant, este că în continuare sunt împreună. Pentru că el o iubeşte şi nu poate trăi fără ea. Şi ea îl iubeşte şi nu poate trăi fără el.
Ţi-ai mai accepta femeia înapoi ştiind că altul şi-a lăsat zemurile prin ea?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.