Dumnezeu a creat lumea în 6 zile şi în a 7 a s-a hodinit.
Darwin a creat-o în câteva milioane de ani, după care s-a hodinit.
Cercetătorii moderni vor să o distrugă în câţiva ani şi nu se odihnesc deloc.

De pe 26 Mai, în rromânia se pot importa masiv alimente modificate genetic. Adică vine un nene cercetător, ia genomul seminţei de roşii, îi bagă o mică substanţă care îl face să se modifice şi astfel iese o roşie de o kilă, din care poate să mănânce tot blocul.

Partea proastă e că această modificare poate fi transferată în corpul celui ce mănâncă roşia aia.
Partea proastă e că produsele astea creează imunităţi la diferite substanţe, unele din ele numindu-se antibiotice, adică penicilină, ampicilină şi altele.

Rezultatul? Copii născuţi monştri, cancere ciudate, tumori imense în corpurile oamenilor, rezistenţa la antibiotice, adică mori dacă te tai în ceva, pentru că faci septicemie şi nu ai cum să te vindeci. Şi altele. Nu am nici timp, nici chef să adun toate binefacerile acestor alimente.

Ce e interesant nu e că aleşii noştri au votat cu majoritate absolută legea asta. Ştim toţi că au afaceri în toate domeniile şi e normal să voteze legi care le facilitează accesul la produse ieftine, care să le sporească vânzările.
E interesant că NIMENI, pe nici un canal media, nu a comentat nimic la asta. Bănuiesc că toţi consumă alimente bio, din dosul curţii.

Sursa
Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.