Hello darkness my old friend

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e prea mică pentru o decizie definitivă. Inaintea lui, Dragnea era livid, sunau catuse la fiecare cuvant pe care scotea, iar fata aia care l-a intrebat daca are bagajele facute este dumnezeu si vreau sa aflu neaparat cine e.

Dar mă uit cum a reușit Dragnea să distrugă cel mai mare partid din românia. Nu știu dacă realizați, dar PSD a venit de la 45 sau 46%, parcă, la 25. Enorm, enorm, o diferență uriașă, bazată exclusiv pe un singur lucru.

Tot ce a făcut PSD a fost doar cu scopul de a-și salva pușcăriașii de la pușcărie. Vizibil, pe față, fără nicio jenă. Cu mizerabili precum Rădulescu sau Ciordache, au făcut totul la vedere, pentru că, așa cum spunea CIordache, adevărul e acela pe care îl spun eu.

Pentru că, altfel, economic vorbind, PSD nu a făcut nimic rău pentru cetățeanul de rând. Pe baza tuturor împrumuturilor și găinăriilor făcute, salariile bugetarilor au mers cum trebuie, economia a crescut pe consum, creditarea e brici, nu e absolut nimic care să scoată poporul pesedist în stradă.

Dar iată, cumva, s-a întmplat. Cursa nebună de a-l scoate nevinovat pe pușcăriașul teleormănean a lăsat urme grave. Și nu doar că a scos la vot enorm de mulți oameni, ci i-a ținut acasă pe votanții lor de suflet. Iar rezultatul se vede pe față.

Este destul de slab rezultatul PNL-ului, pe esrimari, care, practic, de la ultimele alegeri, când a luat vreo 21%, a mai câștigat câteva micuțe puncte procentuale. Puncte destul de mici, în pofida bătăilor în pipotă ale leșinatului de Rareș Bogdan.

Extraordinară, absolut extraordinară creșterea USR-PLUS, creștere care demonstrează că ESTE NECESAR un partid de acest gen și mai arată că fragmentarea opoziției curate, cinstite, este o greșeală și că cele 2 partide trebuie să rămână unul singur, în continuare.

În rest, cum se știe, MUIE Dragnea MUIE PSD!