De când m-am întors din Drumul cetăților, am simțit că parcă totuși nu am avut o încheiere la acest drum. Și am realizat zilele acestea de ce.

Primul ar fi că nu am insistat suficient pe frumusetile locurilor prin care am trecut. Da, am pus câteva poze, dar majoritatea erau relevante pentru haioșenia grupului implicat. Am pus acum câteva, selecționate atent din munca lui Adrian Holerga, genialul fotograf de la bdf.

Celălalt motiv ar fi o ușoară revoltă, pentru că cel ce a muncit pentru ca aceasta aplicatie sa vada lumina zilei, omul care nu a dormit noptile pentru ca ea sa prinda viata, cel care in excursie a fost singurul care a stat cu noi, singurul care a avut grija sa ni se explice totul, singura voce care s-a recomandat a fi de la bitdefender, nu a fost mentionat nicaieri, in niciun comunicat oficial, fiind eliminat inclusiv din declaratiile luate participantilor la eveniment si publicate oficial.

În schimb, peste tot apar cei mai sus poziționați în ierarhia bitdefender, care, prin declarațiile lor, practic își asumă meritele, lucru ce nu mi s-a părut deloc corect.

Asa ca, Andrei Cismaru, acest articol iti este dedicat. TU ai fost sufletul aplicației, TU ai fost cel care a adus-o în social media și a promovat-o, pe TINE te-am înjurat când lucrurile nu mergeau bine, TU ești cel ce merită pălăria noastră în praful drumului.
#chapeau

drumul cetatilor - ultimul drum (18)

PS: A mai fost ceva. AM simțit o ușoară mândrie când acum câteva zile, într-o dimineață, pe Rock FM, un ascultător recomanda aplicația Drumul Cetăților ca fiind foarte frumoasă și utilă. M-am simțit bine, a fost ca o recompensă pentru munca mea.

LE: Au mai scris și alții pe subiect.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.