Legat de articolul cu tableta Allview, am primit un mail explicativ de la Olivia Cardas, de la Allview Mobile, mail pe care am decis să îl public în integralitate, pentru a exista și o părere avizată din partea firmei respective. Aș vrea să se noteze că posed minime cunoștințe tehnice, deci nu am cum să ofer o părere legată de afirmațiile celor de la Allview. Pot doar să le public, așa cum a publicat și emailul lui Sandu, ce conținea filmulețul respectiv.
În schimb voi, cei care ați mai absolvit niște facultăți tehnice, sunteți liberi să ne lămuriți dacă e adevărat sau nu.

Buna ziua,

Am vazut articolul de pe blogul dumneavoastra. Daca imi permiteti, as dori sa dau o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat in filmuletul postat.
Functionarea defectuasa a touchscreen-ului tabletei se datoreaza campului electric creat de neoanele din interiorul standului. Aceste corpuri de iluminat functioneaza pe principiul descarcarii electrice in gaz.

Daca o tableta sau un alt dispozitiv electronic cu touchscreen capacitiv este amplasat in imediata apropiere a acestui camp electric, controler-ul touchscreenului din respectivul aparat va functiona incorect.

Am studiat aceasta problema si ne-am dat seama ca standul pe care este amplasata tableta este de vina pentru acest fenomen.

Este un comportament al echipamentelor cu ecran capacitiv pe care si noi l-am aflat abia in urma evenimentului pe care l-ati semnalat in articol. Este o problema pe care din pacate nu am anticipat-o.

O seara minunata va doresc!

Olivia Cardas
Marketing Specialist
Follow my Twitter: mobile.twitter.com/AllviewMobile

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.