Opţiunea mea este pentru o soluţie proeuropeană după alegerile din 9 decembrie. M-aş autocondamna dacă aş accepta formarea unui guvern anti-european sau care să distrugă ce s-a construit timp de opt ani. Cine crede că se poate pune un politruc care hămăie la televizor şi acoperă lipsa de activitate gugvernamentală se înşală”, a adăugat preşedintele. Concluzia sa: “Nu trebuie să înghiţi porci. O broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit.

Aalegerile generale nu sunt despre alegerea primului ministru. Nu poate nici CTP, nici Alina Mungiu să-i ia dreptul şi responsabilitatea preşedintelui în numirea primului ministru. Având în vedere ce urmează în 2013 este vital ce prim-ministru va fi desemnat. Îmi este clar că trebuie să fie un om politic puternic, pe picioarele lui, pe care să îl urmeze grupul parlamentar

Îl felicit pe domnul Traian Băsescu pentru numirea ca prim ministru a unui om puternic, pe picioarele lui. Bravo sincer pentru alegerea făcută.
Sper că Ponta a mâncat ceva dulce în momentul numirii, pentru ca înghițitura domnului Băsescu să fie cât mai plăcută.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.