V-am zis că, dacă mergeți, vă luați casă? V-am zis.

Iată, oamenii au fost, au stat la coadă, s-au luptat, așa cum trebuie să ne luptăm noi, ca Ștefan cel Mare și Sfânt, pentru fiecare bucățică de pământ strămoșesc, pentru fiecare ogor, țarină sau fântână neotrîvită, dar iată, contractele s-au semnat, s-a bătut palma, chiar dacă, ca de obicei, Soros se bagă și încearcă să îl dea la pământ pe domnul președinte Simion și să declanșeze cercetări. Normal că vor să cerceteze atunci când e vorba ca și oamenii simpli să aibă o căsuță a lor, la un preț modic și decent.

Vă atașez și contractul, ca să înțelegeți ce om este domnul președinte Simion și cât de important este acest contract social, pe persoană fizică, dintre voi și OMUL George Simion, care își ia angajamentul ca, după câștigarea funcției de președinte, să ridice locuințele necesare.

Nu uita, în weekend poți merge și tu, în orașele reședință de județ mare și București, poate reușiți să mai prindeți.
FOARTE IMPORTANT: AVANSUL POATE FI PLĂTIT CU SUMELE STRÂNSE ȘI NEFOLOSITE DE PE CARDUL DE SĂNĂTATE! Observ că nimeni nu o spune și nu înțeleg de ce?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.