Doar astăzi, până la ora 23.59, aveți reducere de 30% la achiziționarea oricărei măști de pe situl printcenter, la introducerea codului ARHI30.

Cei din spatele magazinului au fost absolut impresionați de răspunsul pe care l-au avut atunci când am scris despre ei (și de articolul meu) și, având în vedere cum bate covidul pe afară, au spus să încerce să contribuie cu ceva la binele comunității, oferind această reducere.

Producătorul povestește aici despre măști și capacitățile lor antivirale și antibacteriene.

HeiQ Viroblock – tratament antiviral
HeiQ Pure – tratament antibacterian și odor control
HeiQ Eco Dry – tratament hidrofob (pentru impermeabilitate)
HeiQ Smart Temp – tratament pentru reglarea temperaturii

Vedeți, de astea fac eu pentru voi, mă lupt zi de zi să vă fie bine și să fiți fericiți. Mica mea contribuție la bunăstarea românilor.

Ah, uitam.
Măștile au și variante pentru copii. La copiii mei sunt bune doar pentru fiul, care are cam 1.40 în înălțime. Fiica cea mare are aproape 1.50 și nu îi vin, o cam strâng la urechi, așa că poartă M, de la adulți. Bănuiesc că, proporțional, copiii sunt la fel, deci sper să vă ajute. Pentru adulți, M și L sunt ok la femei și bărbați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.