Și pentru că totul, în jur, geme de voie bună și frumusețe, lucrurile deja au trecut de la stadiul de mers spre bine la bine, nevoile fundamentale sunt acoperite, asociația accept s-a gândit că e momentul să schimbăm dicționarul explicativ al limbii române cu o variantă mult mai incluzivă.

Acum, două puncte. Sunt un susținător al celor asupriți, în general. Nu suport ideea de rasism, nu suport marginalizarea oamenilor pe baza preferințelor sexuale, culoare de piele, religie, loc de naștere sau ce alte idei mai inventează majoritatea din zonele respective. Prin urmare, sunt un susținător al persoanelor cu preferințe homosexuale, pentru că nu e fucking treaba mea cum fac ei sex, faptul că eu prefer sexul hetero nu mă face cu nimic mai bun, sau mai rău, decât cei ce îl preferă altfel. Ce nu suport însă sunt proștii cu program.

Al doilea punct ar fi că e evident că nimeni nu va accepta așa ceva, cel puțin în românia. Doar că proștii ăștia care sunt acum la Accept și accentuez pe cuvântul proști, nu fac decât să ducă în derizoriu orice luptă pentru egalitate pe care au dus-o oameni care au stat în pușcărie pentru preferințe sexuale (respect, Cătălin Botezatu!). Efectiv prostia asta minimizează complet orice altă acțiune sau activitate de-a lor și îi face pe ceilalți să își regândească opiniile pe subiect.

Nu de alta, dar parcă nu te poți opri din a vedea scenariul care s-a întâmplat în US, UK, Canada, nu? Luptă și libertăți pentru oamenii gay! Avem drepturi și libertăți? Perfect, acum să facem gender studies, să inventăm 72 de genuri, să facem obligatorie adresarea cu they/them (știu că mulți nu remarcați, dar fiți atenți în filmele noi de la Hollywood. Când se vorbește despre o persoană care nu e prezentă, la persoana a 3 a, se folosește they/them), să le dăm copiilor puberty blockers, ca să își poată descoperi sexualitatea și toate CĂCATURILE astea care formează acum societatea vestică atât de civilizată.

Știți la ce au dus toate astea? Au dus la Trump, care nu e altceva decât expresia lui Neam săturat, dar în engleză. Au dus la anularea lui Roe vs Wade, care a dus la interzicerea avorturilor în majoritatea statelor americane, la interzicerea FIV iar acum începe să își arate capul, firav, interzicerea adopțiilor gay. Așa cum vă spuneam, toată lupta unor oameni care nu voiau decât să fie lăsați să trăiască normal, așa cum doreau ei, a fost acaparată de niște labagii cu program și, în anii următori, totul va fi dus în sens invers.

Așa că Hai sictirx, Accept.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.