Sigur, absolut normal și deloc circumspectă moartea tipului, efectiv l-au apucat remușcările, pentru că a mințit despre așa zisele probleme de la Boeing, așa că și-a pus capăt mizerabile sale vieți. Iar cei de la Boeing au fost foarte triști pentru ce s-a întâmplat, sunt alături de el, multe thoughts and prayers.

When reached for comment regarding Barnett’s death, Boeing issued a statement saying, “We are saddened by Mr. Barnett’s passing, and our thoughts are with his family and friends.”

Când vă mai gândiți la eroisme și cât de important e să te sacrifici pentru comunitate, gândiți-vă cum l-au ucis ăștia pe John Barnett. După care amintiți-vă cât de mult v-ați gândit la moartea lui Navalnâi. Încercați să vă amintiți primul nume al lui Kashoggi. Sau amintiți-vă numele jurnalistei Daphne Anne Caruana Galizia și de ce a fost ucisă. Nimeni nu a fost condamnat pentru moartea ei.

Da, societății nu îi pasă de nimeni. Eroii sunt interesanți doar cât oferă un pic de dopamină, la știrile de seară, plus subiect de bârfă a doua zi, la aparatul de cafea. După care sunt uitați și nimănui nu îi pasă, iar lucrurile rămân la fel

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.