Dacă nu ați văzut Deep Fake Love de pe Netflix, e cazul să o faceți, cât mai curând. Vă spun, nu cred că am văzut, vreodată, un show de televiziune mai periculos, din punctul de vedere al relațiilor în cuplu. Pe scurt, 5 cupluri sunt puse, separate, în vile diferite și, din când în când, fiecare din ei este adus în studio, unde i se arată imagini cu partenerul/partenera, imagini care pot fi reale sau pot fi făcute cu deep fake.

Partea tricky e că prima oară sunt aduși și le sunt arătate imagini făcute cu deep fake, dar nu li se spune dacă sunt reale sau nu, pur și simplu sunt lăsați să fiarbă în suc propriu. Și, ca bărbat, să îți vezi femeia cu picioarele desfăcute, sub un cearceaf, în timp ce altul pompează la ea, e destul de distructiv, psihic vorbind. Iar de aici…totul se duce pe pluă. Vă spun, este incredibil, ca spectator, să vezi cât de ușor se face praf o relație. Oameni care sunt de mulți ani împreună, oameni care au pregătită nunta, totul dus pe apa sâmbetei doar pentru că au văzut niște imagini prelucrate electronic.

Așa că people, dacă vedeți poze ciudate cu ai voștri, filme, asigurați-vă, mai întâi, că sunt reale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.