Filmul e luat de pe reddit, nu pot garanta ca e o captura reala, e ora 00.37 cand il public eu, dar daca este, e o mizerie îngrozitoare, asta e, de fapt, un filmulet vechi de cand lumea, cu un rus drogat, foarte funny.

Am găsit înregistrarea în arhiva digi, este chiar absolut pe bune. Am salvat-o pe twitter, pentru momentul când va ieși Prelipceanu să explice că a fost doar o demonstrație a ce efect poate avea fake newsul în presă, fmm cu balena voastră albastră.

Asta e filmul original, e plin youtube de el.

Serios, ma uit si nu imi vine sa cred. Va dati seama cum un jegos de jurnalist s-a gandit la subtitrarile alea? Un jurnalist idiot, T62 fiind un tanc din 1961.

Later edit: Hai că am găsit și explicația, după un minut de căutare. Prelipceanu e doar prost, nu a gândit-o el. Digi doar a furat o memă de pe twitter, crezând că e pe bune, i-au șters subtitrarea și au dat-o drept original content.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.