vangoethem

Diferența dintre italieni și români e simplă. Italienii au coaie, iar românii au semințe de floarea soarelui, ușor sărate de la lipsa igienei zilnice.

Ministrul italian al Justitiei, Andrea Orlando, a dat asigurari, vineri, ca cei doi militari americani acuzati de violarea romancei vor fi judecati in Italia. “Cei doi militari americani suspectati de viol vor fi judecati in Italia. Nu vom renunta la jurisdictia italiana”, a transmis pe Twitter, vineri, Andrea Orlando, conform Corriere della Sera.

Mai țineți minte când soldatul american beat l-a ucis pe Teo Peter, iar autoritățile române nu au zis nici pâs când tipul a fost trimis pachet peste graniță, după care a fost declarat nevinovat în țara sa natală?

Uite, cam aia e diferența dintre Italia și românia.
Să mai plângeți pe la colțuri cum sunt italienii rasiști și altele. După care veniți, recitiți cum, pentru o prostituată româncă, se ceartă cu marele USA și mai cugetați puțin.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.