Singurele aplicații, cel puțin de care știu eu, care au problema asta. Dacă ai cont la ei, nu poți plăti decât cu un card emis de o bancă din țara unde ai contul. Prin urmare, orice cont bancar, pe numele tău, din altă țară decât românia, e lovit de ghinion.

Am încercat să îmi refac contul de Eurosport Online, pentru că a reînceput campionatul mondial de snooker. Iar eu sunt probabil singurul blogger din românia care scrie despre asta în mod constant, pentru că sunt un fan al genului. Asta nu a împiedicat agenția care s-a ocupat de aducerea lui Ronnie O’Sullivan în românia să invite toți pișcotarii care nu știu nici măcar regulile jocului. Pentru că, nu-i așa, ne alegem influencerii dupe researchuri complexe. sau, de ce nu, pe prietenii. Deh, știți cum e, antreprenori români.

Vă spun, iad să încerci să îți faci cont. Niciunul din cardurile mele de UK si DE cu care obisnuiesc să fac plăți nu a mers. Nici măcar revolut. Bine, după aia am realizat că, de fapt, nu merge niciun card pentru eurosport. Profesioniști. A mers cu paypal.

Normal, televizorul meu LG nu are, în aplicații, ceva de eurosport. Pentru că de ce nu. Iar browserul din el nu merge pe Eurosport, pentru că Eurosport cere ca acel Chrome să fie updatat la ultima versiune. Browserul, evident, nu e Chrome și este updatat la ultima versiune.

Așa că am comandat, la 21.30, un chromecast. La ora 3 noaptea am primit SMS că a fost încărcat în pachetomatul de la Petrom Pantelimon. Thats delivery.

Am urmărit, cu ocazia asta, competiții de la World Urban Games, unde, între altele, a făcut Franța mișto de noi, la baschet. A fost super interesantă competiția de parkour, me likes it.

Anyway, ce voiam să vă întreb.
Celălalt hobby sportiv de-ale mele este golful. Și, evident, în românia nu se transmite, deși, în europa, există canale dedicate, pe Sky, în US bagă BNC și el vreo 2 canale. Bine, la noi joacă doar Naumovici, la bulgari, dar fani ar fi câțiva.

Dacă e printre voi un altul care mai urmărește sporturi de astea ciudățele, știți vreo metodă verificată de a urmări, legit, un canal de golf? Cealaltă soluție ar fi un IPTV, dar parcă nu mă tentează să îi umflu conturile unui chinez hoț, aș prefera să dau aia 7-8 dolari pe un canal real, online, cu abonament.
Google am și eu, să știți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.