Zoso a dat un interviu în business standard, în care vorbeşte de viitor, de banii câştigaţi sau nu de-alungul timpului şi de evaluările subiective făcute de cei ce au dorit la un moment dat să îi cumpere blogul.

Până aici, nimic ieşit din comun. Nu e primul său interviu şi sigur nu va fi nici ultimul. Dar vin comentariile de la articol. Să spicuim.

in fine, am vazut cine e zoso!
de marius ghenea
Pentru Alz (Publicitate):

Voi n-ati vazut ca a intrebat-o pe andreea daca are 16 ani? el nu s-a gandit ca fetele de 16 ani nu citesc Business Standard? imi pare rau, omul e chiar prostanac. Iar pe blogul lui am vazut numai somerasi care se plang ca n-au bani si ca nu sunt primiti la interviuri de angajare. Fetele alea chiar or avea 16 ani. Cine naiba sa plateasca publicitate pentru un asemenea public? ce sa cumpere loserii aia? doua rujuri si o pereche de sandale de plastic?

LMAO
de Cristian
Bai baiatule, tu pe ce lume traiesti ? Tu faci 1000 de euro pe luna si ne arunci noua pastile ca ai avut oferta de 300k ? Si culmea, ai mai si refuzat. Pai tu chiar crezi ca internetul romanesc e plin de naivi ? Cu 300k poti sa cumperi un site care produce 12k pe luna poate si mai bine. Auzi la el 300k.

cum, astea sunt raspunsuri?
de adi dumitru
Pentru Alz (Publicitate):

Tu zici ca asa “nu se milogeste”? mie mi se pare ca e un dobitoc care injura ca la usa cortului. Si oricum, minte de ingheata apele: daca te lauzi in gura mare ca ti s-au oferit 300 000 de euro iar tu ai refuzat, oamenii au dreptate sa intrebe cine ti-a oferit banii. Evident, n-a raspuns nimic la asta, in schimb a inceput sa arunce cu jigniri. Ce, are impresia ca Business Standard e citita de acelasi tip de oameni ca blogul lui amarat? in presa reala, o afirmatie e verificata. De obicei din mai multe surse

de marius
Pentru vali petcu:

Bravo doamna Andreea! Asta e deci blogosfera romaneasca? iar tipul asta e “cel mai important blogger din Romania” in toata splendoarea inteligentei lui? asta e culmea raspunsurilor pe care poate sa le dea?

Mie stirea cea mai tare mi s-ar parea nu ca Zoso minte, ci ca marele Zoso a facut evaziune fiscala si ca va fi arestat:). Asta chiar ar fi de rasul lumii….

După care urmează o elevată discuţie, în care un tip ameninţă că se duce el la Ministerul Finanţelor şi demonstrează că zoso e un infractor şi îl va băha la puşcărie şi alte dude de gen.

Băi oameni buni, oi fi eu mai prost aşa şi nu pricep.
De ce să investeşti atâta elan muncitoresc un om despre care afirmi că nu îţi pasă, că e un gunoi, că e irelevant şi alte de-astea? De ce să te frece grija ce câştigă ăla, dacă îi câştigă şi cum îi câştigă? Oamenii ăştia nu au casă, nu au familie, nu se fut? Chiar atâta lipsă de viaţă să ai?

În fine, ştiu, sunt întrebări retorice. Sportul preferat în rromânia este să moară şi capra vecinului. Ştim toţi şi o practică majoritatea. Dar parcă îţi vine acru câteodată cu atâtea deşeuri umane.

PS: Nu mă verifică şi pe mine nimeni la Ministerul de Finanţe? Nu de alta, dar eu am câştigat aproape 20 000 de euro în 2009 şi vreau să ştiu dacă e legal sau nu şi dacă sunt cu impozitele la zi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.