În Germania, pe autostradă, sunt puține limite de viteză. Sunt multe de 70-80, dar pe drumurile inter orășenești și acolo e bine să le respecți, că e plin de speed traps și mașini de poliție fără însemne, gata să te ardă.

Partea super nasoală a lipsei acelor limite sunt accidentele pe autostrăzi, care sunt extrem de dese, atunci când condițiile atmosferice nu mai sunt prielnice. Absolut de fiecare dată când am mers drum mai lung pe autobahnă și ningea sau ploua, puteam să fiu sigur că o să prind un mare accident, la care o să stau blocat în trafic 15-20 de minute, până adună ăia rămășițele.

Și te și aștepți la accidente, atunci când vezi că e întuneric, plouă sau ninge, tu mergi în rând cu coloana, cu 140-160 și pe lângă tine, pe banda 3, trece câte unul care te face să te uiți la vitezometru, să fii sigur că nu stai pe loc.

Asta e, riscuri și riscuri. Nasol e de nevinovații care sunt implicați, inevitabil, în acele accidente. Din păcate, nu vă pot pune niciun filmuleț cu așa ceva, la tovarășii doicilandezi e complet ilegal să publici imagini filmate în trafic și nici măcar la tribunal nu ți le acceptă decât dacă sunt strict legate de accidentul tău. Și asta după ce vei primi, automat și o amendă de la poliție, pentru folosirea acelor imagini.

www.facebook.com/CopBlock/videos/10155461187443189/

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.