Continuăm seria aceasta (la care vă învit să participați, dacă aveți poze cu mâncare pre/post pandemie care demonstrează cum micșorează proprietarii porțiile, știți mailul)
Am fost ieri la pescuit, am prins 5 cărășei cât jumătate de palmă și un crap de 3 kile pe care ni l-a făcut cadou un domn căruia i s-a făcut milă de noi, iar el avea catch and release.

Unul din tabieturile mele, când merg la pește, este să îmi iau cheeseburgeri de ăștia premade de la Mega Image. Asta e, știu că nu sunt gourmet, dar ăștia îmi plac mie. Mai precis, îmi plăceau.

În cel mai pur mod, 25% din hamburger s-a transformat în pâine. Pentru că de ce să nu vinzi pâine ușor veche, la preț de hamburger, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

28 comentarii Adaugă comentariu

  1. #2

    premade burgers sunt ca premade pizza. Să ne zici cum ai făcut peștele + poze.

    • #3

      Premade pizza e o baza buna. O cumperi, adaugi peste ce are deja, alte ingrediente care iti plac, bagi la cuptor si gata 😀

    • #4

      Sin ambele sunt ca premade sex….doar o scoti din congelator si o bagi.

    • #5

      @Boris : “Sex is like pizza, even a bad one is pretty good”

    • #6

      Corect, dar doar sa o dezgheti inainte…asta ziceam si eu 🙂

    • @zarax depinde cum ești obișnuit.

    • #8

      @Maddame, pe stilul fast-food. Cat despre pizza, am incercat de toate.

    • #9

      @zarax de cât să pun pe uscătura aia mai bine pun pe felii de pâine ingredientele de care spui.

  2. #10

    @cetin te intereseaza un articol de tipul “behind scenes” legat de Mega Image?
    Sau e pentru colegul cu topoare?

  3. #12

    Recomandare nesolicitata: burgerii de la LIDL. Nu ma refer la cei chef select, ci la cei care sunt vanduti individual. E cam 10 RON bucata si merita fiecare leu.
    world.openfoodfacts.org/product/4056489117629/cheese-burger

    • #13

      Confirm , dar ii vad odata la 5 luni prin magazin, pai daca stau si astept sa mananc burgeri din aia … slabesc … pai ce facem aici ….

  4. #14

    Am mancat acum vreo luna burger premade de la Kaufland Navodari, din zona de brutarie.. 9 lei. Era cald inca, si super bun pentru un burger premade. Din pacate n-am gasit si in alte Kaulfand din tara.

  5. #15

    inainte sa faci shaming pe internet, te-ai gandit sa le trimiti un mesaj privat?

    • #16

      Plm daca erai un simplu cetatean zaceai in moderare acum, veatza e injusta!

    • #17

      huehuehue :)))

    • #18

      Care este logica să trimiți un mesaj privat unei companii care vinde un produs sub standard (sau de o calitate mai proastă decât erai obișnuit)? Cu ce te ajută?
      1. ești blogger/vlogger – poate primești o campanie ca să taci din gură (adică un fel de mită);
      2. ești om de rând – cel mult primești un voucher de să spunem jumătate din valoarea produsului cumpărat;

      Alte beneficii posibile nu prea văd. Iar la final calitatea produsului tot scăzută ramâne.

    • #19

      @andreiG era o caterinca ( poate inside joke) ca sunt foarte multi din industria noastra care indeamna la calm si echilibru si plm, si discursul lor e sa fie bine, sa fim preteni si pace in lume si sa nu semnalizam cacaturile pe care le fac unii public, ca face rau la biznis

    • #20

      Te rog să mă scuzi, așa are mai multă logică. Chiar nu înțelegeam mentalitatea asta cu “lasă așa, să nu semnalizăm nimic”.

  6. #21

    Doi barbati bine, ilustrati aici cu prada zilei.

  7. #22

    Boss, da juma de chifla ca momeala la peste si ai un raport hamburger / chifla chiar mai bun decat înainte, atat de simplu este! Si e si pestele fericit!

    • #23

      Io cred ca a încercat deja, d-aia a prins doar niște carași amărîți…

  8. #24

    Voi va schimbati tricourile intre voi? 🙂
    (Acum cateva zile aveai tu un tricou cu punisher…)

  9. Cum ti s-a parut la Solacolu? Prindea lumea? 🙂

  10. #28

    Nu știu dacă îmi permite noutatea la comments, aș spune doar că nu e vina Mega pentru că nu ești tu pescar bun.