Vorbeam aseară cu nevastă-mea, îmi povestea de soțul unei cunoscute de-ale ei care, deși avusese febră cu o seară înainte, se trezise de dimineață și plecase la muncă. Pentru că, efectiv, oamenii nu au din ce trăi, tipul și-a pierdut jobul și lucrează zilier în construcții, nu se duce la muncă, nu e plătit, nu îi dă nimeni niciun ajutor, nu au pe nimeni.

Și în toată lăbăreala asta cu MUNCEȘTE DE ACASĂ, nimeni nu se gândește că, de fapt, majoritatea românilor NU muncesc pe internet, NU stau la birou, NU își permit să muncească de acasă. Din cauza guvernărilor de succes PSD, USL, PNL, majoritatea românilor nu își permit să strângă sume considerabile de bani, cu care să poată trăi 2-3 luni fără să le fie frică că o să moară de foame.

Adică mă gândesc Ok, vine milițianul Vela și zice gata, sunteți în carantină, nu aveți voie să ieșiți din casă deloc, dacă vreți cumpărături, adresați-vă primăriei și vă cumpără ei, le dați banii. De unde bani, dacă omul nu muncește și nu are bani strânși? Cum supraviețuiești? Ce mănânci?

Știu sigur că nu am doar cititori de la Vali, cu minim 5000 de euro pe lună și corporate, ci suntem majoritatea oameni simpli, care au munci normale.
Voi cum vă descurcați?