Asist cu dezgust la parada de Nu facem nimic, dar ne agităm pe loc să pară că facem ceva, făcută de liderii UE, pentru că de ce să iei măsuri reale împotriva noului Hitler, când poți să colorezi clădirea parlamentului european în galben și albastru sau să le trimiți ucrainienilor căști, să se apere de gloanțe, pentru că tu nu încurajezi războiul.

Și am realizat, brusc, motivul pentru care a ieșit UK din UE. Pentru a putea lua decizii de unul singur, ca stat și pentru a putea acționa așa cum le dictează nevoile și interesele.
Și iată, Boris, prostănac, așa cum e el, a făcut presiuni pentru excluderea Rusiei din SWIFT. Din păcate, nu se poate, pentru că Germania, Italia, Ungaria și Cipru au interese în joc și nu faci de astea, că doar pierdem bani.

Ministrul de externe englez m-a uns la suflet, dândul afară pe ambasadorul nazist la Londra:

A source also told The Independent that Ms Truss told Mr Kelin he should be “ashamed of himself”. They added: “Liz delivered her message then kicked him out”.

Din păcate, așa cum am scris de multe ori, trăim vremuri grele în care suntem conduși de cei mai slabi politicieni din ultima sută de ani. Și vom trage consecințele acestui fapt.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.