Cred că în momentul de faţă ne îndreptăm cu paşi repezi spre o nivelare în domeniul telefoniei mobile. Să explic şi de ce.
Înainte, când îmi luam un telefon nou, mi-l luam pentru un feature mişto, care nu mai exista la alte telefoane. De exemplu, mi-am luat Philips Diga de la Connex pentru că avea capac cu slide. Şi ce şmecher mă simţeam. După aia mi-am luat Sony Ericsson nuştiudecare pentru că era foarte mic. Asta la începuturile telefoniei mobile.

După aia îmi tot cumpăram diverse Nokii pentru tehnologia în continuă dezvoltare. Ba pentru WAP, ba, pentru bluetooth, MMS sau mai ştiu eu ce.

Acum, dacă eu am iPhone sau na, HTC Desire, de ce aş vrea să îmi iau alt telefon? Toate funcţionează pe Android sau iOS. Toate au aceleaşi îmbunătăţiri, toate au cameră foto, cameră video, zeci de giga de memorie internă, touchscreen, sunt practic nişte mici coomputere, cu procesoare rapide, ecrane AMOLED and shit.

Pur şi simplu nu mai poţi fi tentat cu nimic.
E o dilemă la care m-am gândit în timp ce mă uitam flegmatic ieri la un stand de telefoane şi am realizat că în afară de trendineală, nu am absolut nici un motiv să îmi schimb telefonul.
Că nu am cu ce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.