Iar chilotii nu?
Langa apartamentul meu de la hotel am, din intamplare, tot o familie de rromani. Nu ne salutam sau ceva, eventual doar din varful buzelor, pentru ca, asa cum e si normal, oricarui rroman ii e rusine de rromanii lui si incearca sa nu fie asociat cu ei.

Buun. La apartamente avem cate un balconas cochetel, cu 2 scaune si o masa, unde iesim seara sa ne relaxam, ei band bere si mancand seminte, eu band bere si scriind pe ipad. Noh, fiecare cum a vazut acasa.

In fiecare seara am iesit pe balcon in genul de pantaloni scurti pe care ii folosesc si drept slipi. E cald, e normal, parerea mea.

In seara asta, am iesit intr-o pereche de chiloti, care practic e identica cu slipii, diferenta dand-o materialul si niste dungulite sexy.
Deci brothers, a iesit doamna vecina de pe balcon ca impuscata, a intrat in casa si a inceput sa se ratoiasca la barbac-su ca vecinul e pe balcon in chiloti si ca ce nesimtiti, neam de traista de la coada vacii etc.

Ala saracu’, ce sa zica, a iesit, s-a uitat si el, a intrat si i-a zis ca nu vede nici o diferenta. Moment in care doamna a inchis usa de la balcon si probabil a inceput sa ii explice diferenta dintre chiloti si slipi si cum o doamna respectabila nu are nimic de comentat la o pereche de speedos, dar e profund deranjata de o pereche de chiloti cu manecuta.

Intrebarea era, de ce e social acceptabil sa iesi in chiloti lycra in fata unei femei, denumindu-i slipi, dar e o nesimtire sa iesi in pantaloni scurti pe post de lenjerie intima?