Iar chilotii nu?
Langa apartamentul meu de la hotel am, din intamplare, tot o familie de rromani. Nu ne salutam sau ceva, eventual doar din varful buzelor, pentru ca, asa cum e si normal, oricarui rroman ii e rusine de rromanii lui si incearca sa nu fie asociat cu ei.

Buun. La apartamente avem cate un balconas cochetel, cu 2 scaune si o masa, unde iesim seara sa ne relaxam, ei band bere si mancand seminte, eu band bere si scriind pe ipad. Noh, fiecare cum a vazut acasa.

In fiecare seara am iesit pe balcon in genul de pantaloni scurti pe care ii folosesc si drept slipi. E cald, e normal, parerea mea.

In seara asta, am iesit intr-o pereche de chiloti, care practic e identica cu slipii, diferenta dand-o materialul si niste dungulite sexy.
Deci brothers, a iesit doamna vecina de pe balcon ca impuscata, a intrat in casa si a inceput sa se ratoiasca la barbac-su ca vecinul e pe balcon in chiloti si ca ce nesimtiti, neam de traista de la coada vacii etc.

Ala saracu’, ce sa zica, a iesit, s-a uitat si el, a intrat si i-a zis ca nu vede nici o diferenta. Moment in care doamna a inchis usa de la balcon si probabil a inceput sa ii explice diferenta dintre chiloti si slipi si cum o doamna respectabila nu are nimic de comentat la o pereche de speedos, dar e profund deranjata de o pereche de chiloti cu manecuta.

Intrebarea era, de ce e social acceptabil sa iesi in chiloti lycra in fata unei femei, denumindu-i slipi, dar e o nesimtire sa iesi in pantaloni scurti pe post de lenjerie intima?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.