Am si eu o întrebare de om care, după mulți ani, își ține acum câinele într-un apartament și l-a luat de mic.
Deci poate nu știți, eu am și o cățea, Masha, pe lângă motanul Maxențiu, alintat Paxi.

Pe Masha am luat-o de la un așa zis adăpost de câini, unde voiau să o omoare prin înfometare, era singura femelă rămasă de generația ei de pui, nimeni nu voia să o cumpere, are niște trăsături de border collie, dar cred că e vizibil maidaneză. Era atât de slabă când am luat-o, încât nu putea să stea pe picioarele din spate, a trebuit să o ducem în brațe. Plină de exeme, cu părul căzut pe bot, cu urme de mușcături pe tot corpul, nu cred că ar mai fi trăit o săptămână. Da, am dat 750 de lei ca să o scoatem de acolo.

Anyway, Masha e bine, acum, deși, în timp, o dată, și-a rupt piciorul, căzând pe niște scări, probabil avusese cea mai bună alimentație cu calciu din istoria cățeilor sau ceva. Acum are lampadar pe cap pentru că am sterilizat-o, a împlinit un an.

Ce voiam să întreb este voi de câte ori duceți câinele afară? Eu tot aud legende de la oameni că îl duc o dată dimineața și o dată seara, dar eu pe Masha o duc la 7 dimineața, la 12, la 18 și la 22, pentru că altfel îi ies ochii din cap ca la melc și are o privire lacrimogenă, după care se pișă în vreun colț ferit.

Există metode de antrenament sau așa o să o ducem forever, până mă mut, iarăși, la curte?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.