Aflu cu fericire, de la maestrul mantzy, că teoria evoluţionistă e din nou în şcoli. Nu e vreo mare ştire, dar îndesarea cu forţa a religiei în creiere nevinovate, fără a li se da posibilitatea de a afla cam care e adevărul din basmele povestite de biblie, mi se pare cea mai mare nenorocire care s-a putut abate asupra şcolii rromâneşti de după 1989.

Şi acum mă întreb, cine îl pedepseşte pe fostul ministru Hârdău, cel din cauza căruia timp de 4 ani s-au predat în şcoli doar baliverne biblice?

PS:

părintele Constantin Stoica spune Este o teorie care din punct de vedere ştiinţific are foarte multe carenţe

Deci teoria evoluţionistă are carenţe.
Iar credinţa că un zombi cosmic numit Isus, care este în acelaşi timp propriul său tată, ce te poate face nemuritor dacă îi mănânci carnea în mod simbolic şi îi transmiţi telepatic că îl accepţi drept stăpân, astfel el putând să scoată răul din tine, rău care există în lume pentru că o femeie construită dintr-o coastă de bărbat a fost convinsă de un şarpe vorbitor să mănânce un măr magic.

Clar, nu există nici o carenţă aici. Limpede ca lumina zilei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.