Din ce văd eu pe stradă în ultimul timp, femeilor nu le mai place să fie futabile. Adică nu le mai place la modul major, nu aşa. Nu mai zic de frezurile taiate cu lama, părul verde asezonat cu o faţă mov, cerceii diin ochi, sprâncene, buze, nas, buric, lindic, cur, genunchi, unghii de la picioare. Alea sunt deja chestii naturele.

Ieri veneam agale spre muncă, precum rromânul vrednic şi mi-au picat ochii pe o păpuşică de maxim 18-19, îmbrăcată după cum urmează.

Căciulă tip Bună dimineaţa cu Răzvan şi Dani, adică un fel de prezervativ negru, lejer folosit şi tuflit pe spate, căciulă pusă cumva pe mijlocul bilei ce ţine loc de cap, nu până pe frunte.

Tricou negru, cu mâneci luni, lejer puţind a transpiraţie. Ştiu că puţea pentru că a trecut pe lângă mine si de atunci am mai făcut o deviaţie de sept, pentru că mi-a strâmbat nasul.

Iegări portocalii. Dar portocalii frate, nu glumă. Iar ăstia erau iegării de peste chiloţi. Adică doar cred că avea chiloţi. Oricum, iegării de dedesubt. Pentru că peste ei, mai avea o pereche de iegări verzi, până sub genunchi.

O pereche de ciorapi albi scurţi, băgaţi într-o pereche de başcheţi de Drăgăşani, actualmente numiţi Converşi.
Întreaga ţinută era încununată de o straiţă ţărănească până la genunchi, din cânepă, striţă din care şi-a scos iPhonul.

No acum, serios, care bărbat, reţineţi, spun bărbat, nu puşti cu coşuri, deci care bărbat ar penetra o asemenea femeie? În afară de a-i da cu ură până-i cad cerceii, cum să dezvolţi eventuale sentimente faţă de aşa ceva? Măcar sentimente erotice, dacă nu iubire and such.

Acum încep să înţeleg de ce au dispărut dinozaurii.
Pentru că dinozauriţele au descoperit creatorii de modă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.