După declarația asta minunată

În urma unor declarații publice care contravin în totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunță încheierea oricărei colaborări cu Daniel Pancu, începând chiar de astăzi, 5 martie anul curent.

Ne delimităm cu fermitate de orice fel de declarații care, din ignoranță sau rea voință, nu țin cont de dramele trăite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimităm de felul în care Daniel Pancu face referire la modul de a înțelege tradițiile cecene, asociindu-le cu acte de violență împotriva femeilor.

Toate campaniile în care este utilizată imaginea fostului nostru ambasador Daniel Pancu au fost oprite de la difuzare. Din considerente tehnice, pot exista unele întârzieri în implementarea acestei decizii, dar toți partenerii noștri din media ne-au asigurat că vor pune în practică hotărârea noastră în cel mai scurt timp.

Echipa Superbet este fondată pe un set de valori fundamentale, incompatibile cu ura și violența, de orice fel. Toate declarațiile lui Daniel Pancu sunt un derapaj major de la acest set de valori.

Daniel Pancu, fie ca domnul Kadirov sa iti duca sotia în Cecenia, să o cultive tradițional.
Vită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.