În ședința de miercuri, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis că “articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate al acestora”, anunță instituția.

CNCD a “aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicația, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul șef și 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL și obligația de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotărârii în speță (pentru o perioadă de 30 de zile) precum și în două cotidiene naționale”

Întrebarea care se pune este: Actuala curvă a lui Dragnea este membru PSD sau se referă la prim ministrul în funcție? Sau de cealaltă colegă de bloc? Sau Bombonica? Serios, încerc să îmi dau seama în mod exact, pentru că nu aș vrea cumva să confund și să pățesc ceva de la CNCD.

Același CNCD care nu are nicio problemă cu prim miniștrii care cataloghează oameni drept bolnavi de Down. Sau cu președinți care înjură țigănci împuțite. Sau cu mirceabadea care înjură degradant femei pentru că sunt soțiile inamicilor săi mentali. Pentru că na, se știe, mai greșesc și oamenii politici.

În altă ordine de idei, se reîntorc cu pași rapizi vremurile vechi, în care cenzura era impusă de sus și enforsată cu parul, la colț de stradă.

Dona, dacă cetin.ro se califică drept cotidian național, consideră că am publicat eu una din cele 2 obligații.
#ajut. #rezist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.