pantelimonul petrecce

Caut să cumpăr un apartament de 2 camere în București, decomandat și mai mare decât acel confort 2 sporit de 35 de metri pătrați, zonă decentă (nu mă faceți să explic ce înseamnă decentă, că nu aș vrea să rămână scris că nu vreau vecini țigani), exclus pantelimon, apărători, metalurgiei, militari, drumul taberei, situat lângă un metrou, etaj 1 sau parter, obligatoriu cu centrală termică. Dacă e într-un rezidențial decent, cu atât mai bine.

Știu că ai zis că nu vrei la 1, știu că ai zis lângă metrou, știu că ai zis cu centrală, etc, dar să îți explic ce ofertă mișto am eu.
Nu, nu mă interesează, eventualele răspunsuri de genul ăsta le șterg, nu am chef. Dacă îmi trimiteți mailuri cu oferte și nu vă răspund, nu vă impacientați. Nu m-a interesat oferta.

În altă ordine de idei, mi se pare de domeniul ilarului că există oameni care își vând apartamentul prin agenție, dar vor cumpărătorul să plătească comisionul. Deci, tu vrei să vinzi o casă. Nu ți-o cumpără nici dracu, că așa sunt vremurile și piața. Prin urmare, logic, vrei ca cel ce îți cumpără cojmelia, să plătească munca agentului care a umblat pentru tine.

Mi se pare teribil de legitim și corect.
Îhî.