Bună dimineața,
Mă numesc R.O.
Dispun, prin “generozitatea” băncii, de ~ 60000 EUR și m ar tenta să cumpăr un imobil executat silit și redus cu 25% din valoarea estimata in 2016. (Scopul distracției este să l revând ulterior la prețul pieței)

În afară de clasicele :
Imobilul este liber, fără datorii și pretenții de contestare a executării, ce ar trebui să mai am in vedere ?

Mulțumesc anticipat.

Ps. Sunt conștient că executorii au proprii agenți imobiliari abonați la chilipiruri, dar poate scăpa o proprietate și la mine.

Am pus acest mail pentru că e vorba de o sumă destul de mare și poate omul chiar are nevoie de un sfat rapid

DAR!

Serios, când îmi mai trimiteți mailuri în care vreți să vă ajut cu ceva de publicat, AVEȚI MĂCAR BUNUL SIMȚ de a vă dezvolta ideea. Nu îmi arunca 3 rânduri, lasă, că dezvoltă Arhi. Nu îmi trimite rugămintea de a-ți publica anunțul de vânzare a mșinii și nu ai nici măcar bunul simț de a include în mail ce ai nevoie, ci îmi lași un link de olx, să îmi iau eu de acolo text și poze. Nu îmi cere să scriu ceva pe un anume subiect, iar contribuția ta să fie Păi eu ți-am zis ideea, e suficient, acum tu mai trebuie doar să o dezvolți.

Pentru că eu o să o trec la capitolul nesimțire și, pur și simplu, nu o să vă ajut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.