Haideți băieți, că se poate! Se ppoate să îmbogățim familia moștenitorilor lui Romașcu! Nu trebuie decât un mic efort, la urma urmei, ce mai înseamnă 11 milioane în acest caritas fantastic numit românia, unde o parte mică, numită șmecheri, au dreptul de a face rost de bani și restul, numiți fraieri, sau români, au dreptul de a finanța toate chestiile ce mobilează conturile celor de mai sus.

Știți ce e profund trist? Că din cauza acestei emulații pornite strict la nivelul celor ce întrevăd niște bani frumoși din sculptura aia, indiferent de câți bani se vor strânge, la final guvernul va da restul de bani. Adică tot din banii noștri. E o afacere senzațională pentru domnii din familia Romașcu, pur și simplu nu au cum pierde.

Dedesubt e noul film din seria cerșelii publice, realizat de papaya advertising. Filmul uită să spună că noi nu doar am trăit istoria aia, ci am și făcut-o, am fost parte activă la ea. Și mai uită să îi întrebe pe domnii moștenitori Romașcani, ei nu sunt români? De ce vor să extorcheze de bani statul și poporul, bazându-se pe rahaturi lacrimogene ca cel de mai jos? De ce nu donează statuia vieții?

Sau ei au suferit destul…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.