spagatul

Horia Georgescu a cerut despăgubiri în instanţă după ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” a folosit la adresa sa apelative precum „ochelărică”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” și „slugă băsistă”.

Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 1 şi s-a finalizat cu pierderea lui de către Mircea Badea. În decembrie 2013, Judecătoria a decis că Georgescu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro şi că decizia trebuie să fie prezentată în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Un an mai târziu, în decembrie 2014, în faza apelului, Tribunalului București a redus suma pe care o are de plătiti Mircea Badea (de la 5.000 de euro la 2.000 de euro) și a menținut decizia ca sentința să fie citită în emisiunea „În gura presei”.

Hotărârea a fost atacată cu recurs. În urmă cu două zile, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile intentate, rămânând valabilă decizia luată la Tribunalul Bucureşti.

Vă rog, cei care urmăriți în secret antenele, înregistrați și voi emisiunea în care mirciulică își citește propria sentință. Nu de alta, dar să publicăm și noi umilința. Vă dați seama, săracul cocoșel de spatele ecranului, nu mai poate fi ninja nici măcar acolo. Și acolo s-a băgat justiția băsistă…

24 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Ahahaha! Abea aștept să-i văd grimasele 😀

  0

  • #2

   “abea”

   #doamnefereste #jesuisrepetent #dacaeraBitangprofaderomanaitispargeamufa

   0

  • #3

   Cel mai bun hashtag de anul ăsta, #dacaeraBitangprofaderomanaitispargeamufa. Mulţumesc! :)))))

   0

 2. #4

  Manipulare basista, Mircea Badea nu i-a adresat niciodata apelativul onanist lui Horia Georgescu.La facut labagiu.

  0

  • #5

   Și e sau nu e? Asta-i intrebarea.

   0

 3. #6

  “înregistrați și voi emisiunea în care mirciulică își citește propria sentință” — pai omul o va citi ca un invingator, ca iata, dovada ca lupta el cu sistemul este ca au vrut sa-l doboare, dar el rezista in continuare avalansei de justitie basista si nu va ceda acestor amenintari.

  0

  • #7

   doesnt matter, had sex :))))

 4. #8

  Dupa ce rasistii Morar si Buzdugan s-au dus sa se fotografieze cu congolezii de la Ambasada, Badea se va duce sa se pozeze cu Nuti si Base!

  0

 5. #9

  De astazi si pana isi citeste sentinta in direct, vii fi un urmaritor fidel al emisiunii lui. Placerea de a vedea cum spune in direct ca si a luat o la “mumu” merita sa asculti toate abjectiile lui o perioada!

  0

 6. #10

  pe fb o arde gen, “da domne, deja am vorbit despre asta, nothing to see, keep moving”

  cand castiga la pariuri sau face donatii sau plateste impozitele, zici ca cel putin a luat nobel pt lupta impotriva basismului, nu se mai opreste din vorbit

  0

 7. #11

  Mama, da ce burta are MB in poza asta… Si barba, si ochelari… Stai un pic, nu e el, nu-i asa????

  0

  • #12

   e prietenul sau cel mai bun, Captain Lard

  • #13

   Am rugat un bou odata sa caute drojdie in tesco. Si mi-a adus o bucata de grasime d-asta… :))

   0

 8. #14

  Am vazut faza la fel in “Naked Gun” unde Steve Martin a facut şpagatul asta.

  0

  • #15

   Si mai e varianta lui Mr Willson din “Denis pericol public” cand aluneca pe sapun in baie.

   0

  • #16

   Naked Gun Steve Martin? Poate Leslie. Leslie Nielsen.

   0

  • #17

   Asa ma, mnezo sa-l ierte.

   0

 9. #18

  in tarile cu apa mai calda tot la fel se poate denigra justitia la TV fara urmari?
  sau sa te apuci sa comentezi despre decizii si despre judecatori in timp ce tu faci parte dintr-un proces penal/civil?

  0

  • #19

   doamne fereste, trebuie sa ne inchinam la deciziile juridice si nici macar sa nu vorbim despre ele. hai sa nu cadem in cealalta extrema 🙂

   0

  • #20

   Care justitie?

   0

 10. #21

  floricele + cola + fotoliu comod = suflet fericit
  poate mircică (insert ceva+ mică) iese în piață la parlament și adună fan clubul artritei la o îngenunchere, ca madam grecu. sau face vre-un șpagat să-i pleznească curu’ , că gura….

  0

 11. #22

  O sa ii creasca audienta in perioada urmatoare pana o citeste in emisiune. Si o sa ii placa si o sa mai faca. Si apoi se lauda cu ea ca uite poporul il sustine si se uita la emisiune ca sa ii acopere pierderea.

  0

 12. Am vazut pe fb lu’ miciulica ca el de fapt a infrant adica nu va plati 50000 de coco ci decat 20000 si cica ii ramane cam 30000 :)) asta e sanatos la cap? Nu isi face probleme ca a gresit, no … il doare la bascheti… tipic romanesc, hm!

  0

 13. #24

  Adevărul adevărat este că Giorgescu ăsta trebuia elogiat pentru întreaga viață. Are sivi de akademician. Fără el viața e pustiu.

  0