Cred că, în viața mea, căștile cu cea mai lungă viață, au fost niște căști JBL, primite cadou de pe undeva. Au trecut căștile alea prin patimile lui Hristos, vă zic și nu au cedat. Singura chestie care a dus la decesul lor a fost faptul ca se incarcau cu un fir jack foarte subtire, pe care l-am pierdut, mi-a fost lene să îl caut, după care le-am pierdut pe undeva.

În paranteză fie spus, eu, toată viața am visat la tehnologie wireless, încă dinainte de a exista pentru mase. Visul meu este, dintotdeauna, să scap de fire și, dacă ar exista tehnologie de alimentare wireless și pe aia aș folosi-o, atât de mult nu îmi plac cablurile, de niciun fel. Așa suntem noi, bătrânii, tech savvy, care visam la tehnologie science fiction încă de pe vremea când nici science fiction nu își imagina unele lucruri. Da, sunt născut dinainte de yahoo…

Anyway, ce voiam să zic.
Involuntar, poate datorită căștilor sau poate nu, de-a lungul timpurilor, când voiam să îmi iau alte produse de sunet, tot la JBL mă opream. Până și când am avut o gagică care voia să asculte muzică în duș, tot boxe JBL i-am luat.

Ce voiam să întreb. Se mai poartă ascultatul de muzică pe plajă la boxă, că am ochit o boxă mică bluetooth fix pe sufletul meu.
Tot JBL.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.