De la kodeina

Dupa o luna de asptetare, mi-a ajuns iphone 5-ul. La nici 2 zile dupa ce l-am primit, a mea femeie s-a indragostit maxim de el (ea avand acum 4s-ul), fiind foarte usor de observat al ei clitoris care zbarnaia la fiecare touch care-l faceam pe el. Nicio problema, ii zic, ai posibilitatea de upgrade la operatorul tau inca din octombrie, asa ca am zis sa mergem si sa-l luam.

Imediat cum am intrat in magazin, intrebati politicos cu ce ne poate ajuta acest vanzator de magazin, i-am spus fara ezitare: iphone 5. Fara sa astepte nici macar o secunda, ne-a bagat-o: dar voi stiti cat de big fail e iphone5? Stiti cum se incalzeste, cate erori are sistemul, zgarieturi, si inca vreo 2 minute de vrajeala? Am scos telefonul pe masa si i-am zis: unde-s? point them with your finger. Mi-a raspuns, rosul ca racul la fata de nervi, YOU ARE LUCKY! Dar e de datoria mea sa va spun cat de tare va intepati daca il luati, cu asta ma ocup si stiu cel mai bine. Ca sa nu mai zic ca nu-l avem pe stock si trebuie sa asteptati o saptamana!! Dar de ce nu-l aveti pe stock, intreb eu ca un mielusel plouat si trist dupa tot speach-ul lui, sunt prea multe comenzi? Nu-l avem, zice el, fara nicio explicatie.

Bai si aproape ca fata picase in plasa lui, vedeam cum ii trepida pleoapa ca la veverita din ice age. Nu stiu ce sa fac, zice ea, si ne tragem 1 metru in spate sa dam voie urmatorului client.

Cand baiatul a fost sigur ca ne-a prins in plasa, ne-a bagat-o, din nou: am o veste buna, avem galaxy s3 PE STOC, va vine sa credeti? E cel mai apropiat telefon de iphone care il inlocuieste fara sa sesizeti vreo diferenta. Am uitat sa mentionez ca e FREE la acelasi abonament, cand iphone-ul e 90 lire? Ii zic, mai baiatule, cand primul smartphone e un iphone, nu te mai poti obisnui cu alt sistem. La fel ca la windows. Nu, te inseli, imi zice el. Te-ai jucat vreodata cu unul? Pun pariu ca nu. Il avem pe stock, hai sa ti-l arat. Moment in care am iesit din magazin.

Cam asa sta treaba cu samsung si cam de aia vand ei atatea terminale.

Cum era aia cu indobitocirea care o transmite apple?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.