Bântuie un filmuleț despre un copil lăsat încuiat într-o mașină, la mare. Mașină de Suceava, cu părinți asemenea, probabil.

www.facebook.com/nicu.pisiku.3/videos/283638552216794/

Dacă ascultăm puțin filmul, auzim un motor care ronțăie la relanti, deși în jur e doar țărăncuța care a filmat. Cea care știe că părinții sunt niște drogați, pentru că, spune ea, copilul e acolo de jumătate de oră. Ne bazăm pe cuvântul ei, de altfel. Motorul mergând ne poate spune că, de fapt, mașina e în funcțiune și, în interior, merge aerul condiționat.

De fapt, alta e problema.
Poliția s-a autosesizat și foarte bine a făcut, dacă decizi să îți lași copilul într-o mașină încuiată, pe timpul verii, meriți să ți-l ia protecția copilului, indiferent dacă mașina era sau nu pornită.

Ideea e asta:

Poliţiştii au mai spus că persoanele care au observat această situaţie nu au sunat la 112 şi nici nu au alertat autorităţile cu privire la acest caz.

Deci da? Justițiara lui pește prăjit, cea care a decis că drogații și altele nu s-a obosit să sune la 112, pompieri, autorități, orice, ca să salveze acel copil, în cazul în care murea de cald în mașină (chestie care s-a întâmplat nu o dată). Nu, ea era foarte ocupată să fie revoltată pe facebook, să iasă viewurile multe și likeul, să se facă și ea celebră, fă, că ăștia e drogați. Dacă e să ne luăm după ea, a făcut circ timp de 30 de minute cu scopul de a fi celebră, lăsând un copil să sufere în mașină și fără să facă absolut nimic.

După care, plină de revoltă, a plecat să râgâie o ciorbă de văcuță, copilul fiind tot acolo. Păi dacă nici asta nu e spirit civic, atunci care dracu mai e??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.