Nu vă mai hliziți, că nu e un ghid practic, era doar o glumă. Vorbeam ieri cu niște amici pe grupul de telegram despre calitățile fizice ale unor doamne, notându-le, concis, de la 1 la 10 pe scala AJ și evident, fiind, toți, bărbați ai unei singure femei, fiecare cu a lui, să fie clar, am ajuns la concluzia că viața agitată a acestor timpuri duce la dispariția amantelor.

Vă spun, pe vremuri era foarte simplu să ai un sidejob pe undeva. Nu existau telefoane mobile, te întâlneai cu cineva după ce discutaseți în prealabil data, ora și locul, puteai spune acasă că ai fost oriunde, era imposibil de verificat. În cel mai rău caz țineai un rând de haine de schimb, identice, la job, ca să nu miroși a parfumul alteia și aia e. Relație în toată puterea cuvântului.

În ziua de azi, de abia dacă mai ai timp de o scrânteală pe lângă căsnicie. Și aia maxim. Unde să mai fugi? Unde să te duci, când trebuie să ai telefon la tine, când ai, eventual, My Location pornit, când există mesagerii de toate felurile, când toți prietenii tăi au telefon și e cam greu să zici că ești la Andrei acasă, când Andrei e acasă cu soția și parcă nu îți cade bine.

E greu, vă spun, foarte greu, tehnologia asta a ucis pasiunea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.