Sursa: news.ro

Cel mai vizibil caz de abuz al poliției care, cu siguranță, va deschide drumul unor reacții extreme din partea purtătorilor de islam.
Ce nu înțeleg liderii europeni, la ora actuală, este că nu poți avea, cu religiopații islamiști, același discurs pe care îl ai cu cetățenii normali. Dintr-un singur motiv. Lor nu le este frică de moarte, pușcărie sau pedeapsă, sub orice formă, cât timp acțiunile lor sunt motivate de religie, profet, Allah și restul de rahaturi cu dreptcredincioși.

Ce o să aducă împușcarea unei femei nevinovate, în piața publică? Pentru că, în practică, femeia aia e nevinovată. Are dreptul de a purta abaya, are dreptul de a mânca orice căcat dorește, așa cum mănâncă orice alt politician. Răzbunarea familiei ei. Răzbunare care numai echitabilă nu va fi și care se va îndrepta, în 100% din cazuri, asupra nevinovaților. O spirală a violenței din care nu mai iese nimeni. Și pentru care nimeni nu caută soluții. Deja vin următoarele alegeri, acum ne îndreptăm spre lucrurile populiste.

În următorii 10 ani prevăd o ascensiune a extremei dreapta la putere în majoritatea țărilor europene. Și numai bine nu va fi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.