Pentru ca sunt prosti, ati putea spune. Nu sunt de aceeasi parere. Sunt pe duca pentru ca sunt fraieri si incompetenti, prea putin pregatiti.
De ce spun asta?
Pentru ca astazi, jurnalistii de la un mirific trust de presa, recte Realitatea, impreuna cu redatorul sef de la Gardianul, l-au avut in direct pe Cioaca. Cioaca, proaspat eliberat din arest.
AR fi fost o paine buna de mancat. Cioaca, arestat ilegal, procurorul Marian Iancu incercand sa il infunde cu orice pret, perchezitii, confiscari, afirmatii false ale procurorilor, multe. Subiect tare.
In schimb, ce il intrebau pa?achinele? “Ce fel de femeie era Elodia?” “V-a trimis Elodia un ceas?” “Caracterizati-o in trei cuvinte pe Elodia” “Sunteti sigur ca Elodia traieste?”
Mai pe scurt, ele ar fi vrut sa smulga in direct marturisirea lui Cioaca cum ca a omorat-o pe Elodia.
Iar cireasa pe tort a pus-o stupida sefa a Gardianului cu:
“Domnule Cioaca, spuneti-ne noua si telespectatorilor, dar fara sa mai aveti zambetul acesta, o mai visati din cand in cand pe Elodia?”
Sunteti jenanti, si daca in continuare va intrebati de ce ziarele voastre vand pe zi cam cati cititori are blogul meu, acolo aveti raspunsul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.